Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartUpFinanciering.nl

Durfkapitaal : "Risicodragende investeerders/durfkapitalisten financieren jouw ambitieuze StartUp-onderneming"

Amerikaanse investeerder volop in MKB-financieringen


Van de

Amsterdam – De Amerikaanse investeerder Victory Park Capital uit Chicago, vult het vermogen van één van de grotere Berlijnse bedrijfs­financierings­marktplaatsen aan met 230 miljoen euro. Europese MKB-ondernemers met een bestaande onderneming kunnen via het platform bedrijfskredieten aanvragen tot 250.000 euro. De bedrijfskredieten worden verder gefinancieerd door private investeerders en institutionele beleggers.

Met een minimale financieringsdrempel van €5.000, lijkt ook de weg opengelegd voor Starterskredieten. Helaas komen alleen ondernemingen in aanmerking voor een zakelijke lening, wanneer zij minstens 2 jaar bestaan en daarmee met jaarcijfers op de proppen kunnen komen. Op basis van onder andere de historische financiële cijfers - die een jaaromzet van minstens €100.000 dienen aan te tonen - kan binnen een week de financiering geregeld zijn en het geld op de rekening staan.

Geen bank meer nodig

Door online de vraag naar bedrijfs­financieringen te koppelen met het aanbod van durfkapitaal van diverse private investeerders en institutionele beleggers (zoals verzekeringsbedrijven), valt de grote bank als schakel weg in het financieringstraject. Dit zou volgens de online marktplaats flink wat geld besparen, omdat er ook geen vergoeding meer in rekening gebracht te worden voor de bank als tussenschakel. Zakelijke leenrentes van net onder de 4% maakt lenen ook nog eens aantrekkelijk qua maandlasten. Als bijkomend voordeel kan nu boetevrij vroegtijdig afgelost worden.

Sleutelwoorden:
amerikaanse investeerder, mkb-financieringen, bedrijfskredieten, starterskredieten, private investeerders, zakelijke leningen, bank, jaaromzet, online marktplaats, lage rente, bestaande bedrijven
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Vind investeerders voor jouw bedrijf

Heb je een goed ondernemers­idee en zoek je investeerders om je bedrijf te starten? Of heeft jouw huidige bedrijf behoefte aan meer (groei)kapitaal? Plaats dan een oproep aan MKB-investeerders voor geld & kapitaal.

Private en professionele investeerders met geld en kapitaal zijn op zoek naar ondernemers met een goed idee. Ook zoeken zij bedrijven die sneller willen groeien door het aantrekken van kapitaal en financieringen. Dat levert de investeerder namelijk een goed rendement op.

Via ons netwerk kun jij in contact komen met deze investeerders om zo je bedrijfsplannen gefinancierd te krijgen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij je oproep kunnen opnemen in onze database en voor kunnen leggen aan kandidaat investeerders.

Ook nemen wij de mogelijkheden mee om meerdere investeerders en financiers aan te trekken middels crowdfunding/crowdfinancing en participatie-/financierings­beurzen.

Omwille van de kwaliteit van onze dienstverlening, lopen wij je aanvraag telefonisch door, alvorens deze te verspreiden in ons investeerders­netwerk.

INVESTEERDERS ZOEKEN VOOR JE BEDRIJF
7.593× ingevuld

Je oproep voor investering(en) in je bedrijf(splannen) wordt doorgeplaatst in ons netwerk van investeerders. Onze adviseur vertelt je meer over de financieringsmogelijkheden.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijf

Vertel ons over je bedrijf/plannen?

:

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
investeerders zoeken, private investeerders, durfkapitaal gezocht, crowdfunding, crowdfinancing, investeringsfonds, participatiemaatschappijen

Over Durfkapitaal

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoDurfkapitaal maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.