Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartUpFinanciering.nl

Durfkapitaal : "Risicodragende investeerders/durfkapitalisten financieren jouw ambitieuze StartUp-onderneming"

Kamer van Koophandel organiseert landelijke Week van de Financiering


Van de

Nootdorp – Er komen steeds meer mogelijkheden voor ondernemers om een bedrijfsfinanciering te regelen. Om ondernemers op weg te helpen bij het verkrijgen van zakelijk krediet, organiseerde de Kamer van Koophandel in de 3e week van februari 2016 de Week van de Financiering. Op 5 locaties in Nederland waren ondernemers welkom op het financieringsplein en de zogenaamde geldwerkplaats.

Op de beurs kwamen ondernemers aan het woord, waren er kennis­sessies over het verkrijgen van werkkapitaal en zakelijke investeringen. Ook werden belangrijke punten besproken bij de financiering van een bedrijfsovername en kregen MKB-ondernemers tips over hoe zij slim gebruik kunnen maken van overheidsregelingen, fiscale voordelen en subsidies.

Financieringswijzer voor bedrijven geeft richting

Speciale aandacht ging uit naar een experiment van de Rijksoverheid, waarbij ondernemers makkelijker geholpen worden aan het vinden van een passende bedrijfsfinanciering. Via de portalen Nationale Financieringswijzer en Fink (wat staat voor Financieringslink), kunnen ondernemers zich oriënteren op de financieringsmogelijkheden respectievelijk een aanvraag doen.

Het wordt makkelijker voor bedrijfs­financierings­adviseurs om als intermediair de aanvraag van een ondernemingsfinanciering te begeleiden. Door middel van eHerkenning kan de ondernemer zelf of via zijn intermediair een eerste toetsing aanvragen voor financiering bij banken, investeerders, financiers en kredietinstanties. De toetsing vindt plaats op basis van recente jaarcijfers, die sowieso toch al bij de Kamer van Koophandel (KvK) dan wel Belastingdienst opgegeven dienen te worden.

Financieringsthema's

Over de volgende onderwerpen kunnen starters, ZZP'ers en MKB-ondernemers informatie verkrijgen tijdens de kennis­sessies en op stands bij de beurs:

  • Factoring: debiteuren­financiering voor als je op de korte termijn liquiditeit zoekt
  • Bancaire financiering: rekening courant (roodstand)
  • Crowdfunding/crowdfinanciering: de belegger als ambassadeur van je bedrijf
  • Bedrijfskrediet en groeikapitaal: expansie nationaal en internationaal
  • Leasing (van onder andere bedrijfsmiddelen en machines)
  • Bedrijfsovernames: achtergestelde bedrijfsleningen
  • Business Angels: durfkapitaal
  • Coaching en begeleiding door een financieel intermediair
  • Subsidies en fiscale regelingen
  • Regionale financiering: investeren in duurzaamheid, innovatie en regionale economiën
Sleutelwoorden:
week van de financiering, kamer van koophandel, kvk, werkkapitaal, investeringen, overnamefinanciering, overheidsregelingen, financieringsplein, geldwerkplaats, euro, starterskrediet, borgstellingskrediet, bbmkb
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Vind investeerders voor jouw bedrijf

Heb je een goed ondernemers­idee en zoek je investeerders om je bedrijf te starten? Of heeft jouw huidige bedrijf behoefte aan meer (groei)kapitaal? Plaats dan een oproep aan MKB-investeerders voor geld & kapitaal.

Private en professionele investeerders met geld en kapitaal zijn op zoek naar ondernemers met een goed idee. Ook zoeken zij bedrijven die sneller willen groeien door het aantrekken van kapitaal en financieringen. Dat levert de investeerder namelijk een goed rendement op.

Via ons netwerk kun jij in contact komen met deze investeerders om zo je bedrijfsplannen gefinancierd te krijgen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij je oproep kunnen opnemen in onze database en voor kunnen leggen aan kandidaat investeerders.

Ook nemen wij de mogelijkheden mee om meerdere investeerders en financiers aan te trekken middels crowdfunding/crowdfinancing en participatie-/financierings­beurzen.

Omwille van de kwaliteit van onze dienstverlening, lopen wij je aanvraag telefonisch door, alvorens deze te verspreiden in ons investeerders­netwerk.

INVESTEERDERS ZOEKEN VOOR JE BEDRIJF
7.569× ingevuld

Je oproep voor investering(en) in je bedrijf(splannen) wordt doorgeplaatst in ons netwerk van investeerders. Onze adviseur vertelt je meer over de financieringsmogelijkheden.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijf

Vertel ons over je bedrijf/plannen?

:

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
investeerders zoeken, private investeerders, durfkapitaal gezocht, crowdfunding, crowdfinancing, investeringsfonds, participatiemaatschappijen

Over Durfkapitaal

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoDurfkapitaal maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.