Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartUpFinanciering.nl

Durfkapitaal : "Risicodragende investeerders/durfkapitalisten financieren jouw ambitieuze StartUp-onderneming"

Nederlandse technologie start-ups duiken in Bitcoins en blockchain


Van de

Amsterdam – Eind 2017 is Bitcoin wereldwijd een ware hype geworden. Opvallend veel bestaande en nieuwe bedrijven in Nederland duiken in Bitcoins en de blockchain technologie. Deze Hollandse MKB-ondernemingen verdienen niet aan Bitcoin munten, maar aan allerlei faciliterende instrumenten en innovatieve diensten om deze nieuwe digitale munttechniek heen.

Durfkapitalisten vanuit Silicon Valley zijn erg geïnteresseerd in het financieren van veelbelovende startups in blockchain, het digitale logboek achter cryptovaluta zoals Bitcoin. Volgens Charley Zwemstra, een investeerder in software via het fonds Main Capital, loopt Nederland zo'n 5 jaar vooruit op de rest van Europa.

Innovatieve hardware nodig

Blockchain is volledig digitale software. Maar om de cryptomunten te kunnen 'mijnen', is wel super snelle hardware nodig met slimme technologie die optimaal gebruik maakt van energie en rekenkracht. Techno start-ups uit Amsterdam, Rotterdam en Delft verdiepen zich in betere hardware.

Mega omzet groei verwacht

Naast Bitcoin zijn er begin 2018 al zo'n 1300 andere cryptomunten bedacht en online. Al deze op blockchain gebaseerde programma's en munten zorgen er voor dat de verwachting voor omzetgroei in deze sector stijgt van een kleine 250 miljoen euro in 2017 naar ruim 7,5 miljard euro in 2022.

Ondanks deze verwachtingen, stappen de grotere beleggingsfondsen nog niet echt in digitale munten. Slechts een paar miljardairs investeren in de technologie. Het Nederlandse Crypto Index Fonds heeft in december 2017 een fonds opgezet dat gaat beleggen in ondernemingen die iets doen met cryptocurrency.

Sleutelwoorden:
bitcoins, cryptocurrency, blockchain, startups, consultancy, mkb, cryptocurrency, paypal, bedrijven, nederland, starterskrediet, ondernemerskrediet, miljardair, gemeente amsterdam, tu delft, durfkapitaal, investeerders, onderneming starten
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Vind investeerders voor jouw bedrijf

Heb je een goed ondernemers­idee en zoek je investeerders om je bedrijf te starten? Of heeft jouw huidige bedrijf behoefte aan meer (groei)kapitaal? Plaats dan een oproep aan MKB-investeerders voor geld & kapitaal.

Private en professionele investeerders met geld en kapitaal zijn op zoek naar ondernemers met een goed idee. Ook zoeken zij bedrijven die sneller willen groeien door het aantrekken van kapitaal en financieringen. Dat levert de investeerder namelijk een goed rendement op.

Via ons netwerk kun jij in contact komen met deze investeerders om zo je bedrijfsplannen gefinancierd te krijgen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij je oproep kunnen opnemen in onze database en voor kunnen leggen aan kandidaat investeerders.

Ook nemen wij de mogelijkheden mee om meerdere investeerders en financiers aan te trekken middels crowdfunding/crowdfinancing en participatie-/financierings­beurzen.

Omwille van de kwaliteit van onze dienstverlening, lopen wij je aanvraag telefonisch door, alvorens deze te verspreiden in ons investeerders­netwerk.

INVESTEERDERS ZOEKEN VOOR JE BEDRIJF
7.623× ingevuld

Je oproep voor investering(en) in je bedrijf(splannen) wordt doorgeplaatst in ons netwerk van investeerders. Onze adviseur vertelt je meer over de financieringsmogelijkheden.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijf

Vertel ons over je bedrijf/plannen?

:

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
investeerders zoeken, private investeerders, durfkapitaal gezocht, crowdfunding, crowdfinancing, investeringsfonds, participatiemaatschappijen

Over Durfkapitaal

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoDurfkapitaal maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.